ECOCHEQUE

Volume mascara - Bruin

€ 7,99

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,32
4 5% Tot € 1,60
8 7% Tot € 4,47

Deze bruine mascara geeft je wimpers maximaal volume en een mooie krul. De formule op basis van açai extract en bijenwas maakt je wimpers ook sterker.

Inhoud: 10 milliliter

 

Deze natuurlijke volume mascara: 

 heeft een zachte formule op basis van açai extract en bijenwas

 is gemaakt in Frankrijk

 heeft een handig spiraalvormig borsteltje

Ref: AV135

Deze volume mascara in de tint Marron bevat biologische bijenwas en açai extract die de wimpers helpen beschermen. Het spiraalvormige borsteltje maakt het aanbrengen extra handig.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Gerstestam *, bijenwas *, pentyleenglycol, glycerylstearaat (glycerolester en stearinezuurester), butyleenglycol, glycerolester en beenzuur, Arabische gom (arabische gom ), palmitinezuur, stearinezuur, carnaubawas (palm) *, gehydrogeneerde olijfolie-esters, oleïnezuur / linolzuur / linolenische polyglyceriden, glycerine, rijstwas, maltodextrine, acai *, water, citroenzuur, sorbaat kalium, natriumbenzoaat.

* Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt