Biologische Micellaire Lotion - 250 ml

Reinigend, make-up verwijderend en verzachtend - Aloë Vera en Blueberry bloemenwater

€ 11,50

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,46
4 5% Tot € 2,30
8 7% Tot € 6,44
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Eerlijke handel
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk
Vegan

Dit micellair water met een combinatie van aloë vera en Blueberry bloemenwater is doeltreffend bij het verwijderen van make-up en talgresten. Het reinigt ook de sporen van vervuiling uit het dagelijkse leven. Roodheid, irritaties en zonnebrand hoeven geen zorgen te baren, want ze worden onmiddellijk verlicht door dit natuurlijke micellair water. Het heeft een adstringerende werking die perfect is voor de gevoelige huid, zoals bij tieners. Het dagelijks gebruik ervan zal uw huid zowel 's morgens als 's avonds ten goede komen en zal u in staat stellen uw make-up op natuurlijke wijze te reinigen en te verwijderen.

  • 250 ml
Ref: VA151
  • 80% van de totale ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw, 99% van de totale ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Dat is 4 keer meer biologisch dan de minimum 20% die vereist is voor biologische cosmetica!
  • Geen sulfaten
  • Zonder water
  • s'Morgens en 's avonds aanbrengen met een wattenschijfje om gezicht en hals te reinigen. Niet afspoelen.

ACTIEVE INGREDIËNTEN: 76% biologisch* Fairtrade Fresh Living Aloë Vera-sap**, biologisch** Fairtrade Korenbloem-bloesemwater. GEEN TOEGEVOEGD WATER, ALLEEN ACTIEVE INGREDIËNTEN.
*pulp geëxtraheerd uit het verse blad
**Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw
*Aloe Barbadensis Leaf Juice , *Centaurea Cyanus Flower Water Bleuet - Actif , Aqua , Caprylyl/Capryl Glucoside , Benzyl Alcohol , Propanediol , Ascorbinezuur , Dehydroazijnzuur , *Ingrediënten van biologische landbouw , Niet toepassen op de ogen, spoelen met veel schoon water in geval van onbedoeld contact

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt