ECOCHEQUE

Kokosolie - Gezicht, lichaam, haar, handen en nagels

€ 6,99

22 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,28
4 5% Tot € 1,40
8 7% Tot € 3,91

Multifunctionele pure kokosnootolie voor gezicht, lichaam, haar, handen en nagels. Voedt intensief en laat een heerlijke kokosgeur achter.

Inhoud: 100 milliliter

 

Deze biologische kokosolie:

 is volledig veganistisch 

✓ ​​​​hydrateert intensief je gezicht, lichaam, haar, handen, nagels en/of baard

 is gemaakt in Frankrijk

Ref: AV146

Koudgeperste coconut oil voor multifunctioneel gebruik. Voedt en beschermt je gezicht, lichaam, haar, handen, nagels en/of baard. Deze haar- en lichaamsolie is vegan en draagt het Ecocert keurmerk.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Onder de 20 graden neemt kokosnootolie een vaste vorm aan. Om het als vloeistof aan te brengen warm je het best even op in heet water.

Cocos nucifera (kokos) olie *

* Ingrediënt afkomstig van biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt