Glazen babyfles met Star Ball - Natuurrubber

€ 32,95

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,32
4 5% Tot € 6,59
8 7% Tot € 18,45

Duurzame glazen babyfles met een niet-toxisch flesspeentje uit natuurlijk rubber. De leuke Star Ball uit natuurrubber maakt de fles veilig en makkelijk vast te houden voor je kindje maakt.

Inhoud: 1 glazen flesje van 120 ml, 1 flesspeentje uit natuurrubber voor baby's van 0-3 maanden, 1 anti-lek dopje & 1 natuurrubberen bal

 

Dit babyflesje met Star Ball: 

 ​is hittebestendig en temperatuurschok bestendig

 is makkelijk schoon te maken

 tast de smaak van de borst- en flesvoeding niet aan

Ref: GR028

Duurzame glazen babyfles met een soepel flesspeentje uit natuurrubber en een handige Star Ball die er omheen past. Het leuke design is makkelijk schoon te maken, veilig voor je baby en hygiënisch. De voedingsfles is gemaakt uit puur borosilicaatglas die de smaak van de babyvoeding niet aantast.

Hevea maakt duurzame producten met een minimale impact op het milieu. Hun reeks voor de allerkleinsten in natuurlijk rubber is ecologisch, veilig en heeft een innovatief design. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, makkelijk te onderhouden en lief voor je baby en de planeet. Ze bevatten ook geen kunstmatige kleurstoffen, PVC, BPA of ftalaten en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Het speentje van deze fles steriliseren voor het eerste gebruik (in een afwasmachine of in kokend water voor 5 minuten). Deze babyfles mag in de flessenwarmer. 

Borosilicaatglas & natuurrubber (flesspeen en Star Ball)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt