ECOCHEQUE

Plantaardige olie - Ricinus BIO - 50 ml

€ 8,30

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,33
4 5% Tot € 1,66
8 7% Tot € 4,65
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

Plantaardige Ricinusolie. De biologische olie heeft van nature een dikke textuur en beschermt en voedt droog en beschadigd haar; ze heeft een versterkende werking op broze en breekbare nagels. De olie uit India wordt verkregen door de zaden van de plant koud te persen. Zijn Angelsaksische naam, beverolie, heeft vaak verwarring gecreëerd: deze olie is niet afkomstig van afscheidingen van beverklieren! Het is eigenlijk vervangen door dit ingrediënt gebruikt in een tijd in de parfumerie vandaar de naam Beaver-olie.

Unieke samenstelling  : uitzonderlijk rijk aan ricinoleïnezuur !

Beschikbaar in flacon van 50ml

Ref: PR896

In oude Egyptische beschavingen staat ricinusolie bekend als verzachtend en kalmerend voor de huid. Naar verluidt gebruikte Cleopatra een druppel ricinusolie om het wit van haar ogen te laten schijnen en gebruikte ze als make-upremover.

  • Voor het haar : Breng 2 à 3 keer per week de olie aan op het haar en masseer in, dek af met een warme handdoek en laat gedurende een 1/2 uur tot 1 uur inwerken ; was vervolgens het haar met shampoo. 
  • Voor de nagels : Breng elke avond voor het slapengaan een druppel olie aan op elke nagel, masseer vervolgens de olie op de nagel en de nagelriem.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden
  • Beschermen tegen licht en warmte
  • Enkel voor uitwendig gebruik
  • Niet innemen
  • Bij voorkeur binnen de 3 maanden na opening gebruiken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt