Bijtring Soft - vanaf de geboorte

€ 12,84

16 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk

Heeft je kleintje pijn aan de tandjes? Of wil het overal op bijten? Geef hem dan deze schattige bijtring, gemaakt uit 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom.

Dit natuurlijk babyspeeltje bevat tal van hoekjes en kantjes waarop gekauwd kan worden: oren, hoorntjes, poten en de ringen. De twee ringen zijn licht en voor de kleine handjes, eenvoudig vast te plakken en te hanteren.

 

Deze bijtring: 

 is gemaakt van 100% natuurlijk rubber

 is door de fijne ringen gemakkelijk vast te pakken door kleine handjes

 is gemaakt uit gezond, natuurlijk materiaal van het sap van de rubberboom.

Ref: CS003

Sophie de Giraf So'Pure Soft bijtring is gemaakt uit een gezond, natuurlijk, zacht en soepel materiaal afkomstig van het sap van de rubberboom. Je kleintje kan op de verschillende onderdelen om in te bijten: de ringen, de oren en hoorns van Sophie de Giraf,  al naar gelang de verschillende stadia van het doorkomen van de tanden of de aard van de pijn.

Natuurlijk rubberen speelgoed kun je makkelijk proper maken met een licht vochtig doekje en een beetje milde zeep. Speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber mag je nooit steriliseren of in de vaatwasser reinigen.

Uiteraard willen we het beste voor onze baby en voor de planeet. Met de So'Pure-collectie van Sophie de Giraf kies je voor natuurlijke producten uit ecologische materialen die volledig veilig én super leuk zijn voor jouw kleine hartendief.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt