ECOCHEQUE

Zonnecrème hoge bescherming voor baby 50+ SPF 50 ml

€ 15,79

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,63
4 5% Tot € 3,16
8 7% Tot € 8,84
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Vegan
Frans merk

Deze zonnebrandcrème bevat titaandioxide, wat een zeer hoge bescherming tegen UV-stralen biedt. De kalmerende bisabolol en antioxidante sesamolie zorgen voor comfort en extra bescherming van de huid. Deze zorgvuldig geformuleerde zonnebrandcrème is hypoallergeen en geurvrij voor perfecte tolerantie en totale veiligheid voor de huid van baby's en jonge kinderen van 3 maanden tot 3 jaar oud. De textuur is zacht en transparant. De crème is waterbestendig, laat geen witte film op de huid. Een gladde crème voor het gezicht of lichaam.

Ref: SL031
  • Hypoallergene en geurvrije formule
  • Geen nanodeeltjes
  • Zonder chemisch filter
  • Zinkvrij
  • Niet ecotoxisch

Breng aan op het gezicht en de hals en vervang een make-up product (foundation, BB crème).

Schudden voor gebruik. Breng de zonnebrandcrème in voldoende mate aan voordat u zich blootstelt in de zon. Minder crème gebruiken zou het beschermingsniveau aanzienlijk verminderen. Herhaal dit vaak om de bescherming te handhaven, vooral na zweten, zwemmen of vegen. Vermijd contact met de ogen. Kies een beschermingsfactor die aangepast is aan uw huidtype. Blijf niet te lang in de zon, zelfs als u een zonnebrandcrème gebruikt en vermijd blootstelling aan de zon tussen 12:00 en 16:00 uur. Overmatige blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. Stel jonge kinderen en baby's niet bloot aan direct zonlicht. Het dragen van een hoed, overals en zonnebril wordt sterk aanbevolen. Vermijd contact met lichte kleding.

 

DICAPRYLYL CARBONATE, TITANIUM DIOXIDE, AQUA (WATER), ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT*, CERA ALBA*, ALUMINUM HYDROXIDE, STEARIC ACID, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, GLYCERIN, SESAMUM INDICUM OIL*, PORPHYRA UMBILICADIS EXTRACT*, BISABOLOL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL,TOCOPHEROL, SORBITAN CAPRYLATE, SODIUM BENZOATE, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, POTASSIUM SORBATE, CERATONIA SILIQUA GUM, XANTHAN GUM, CITRIC ACID.

Ingrediënten van de biologische landbouw

99% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

10% van alle ingrediënten komt uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt