ECOCHEQUE

Bioliniment olie-kalk - 400 ml

Baby's stuittoilet - 450 ml of 900 ml

€ 17,50

50 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,70
4 5% Tot € 3,50
8 7% Tot € 9,80
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Om elk moment met baby uniek te maken, kiest u voor Tidoo's oleo-kalksteen bioliniment, de anti-roodheid, anti-erytheem oplossing die de babyhuid in alle zachtheid reinigt en beschermt. Het Bioliniment oleo-calcaire, dat vaak over het hoofd wordt gezien, reinigt in alle zachtheid en laat een beschermend laagje achter op de babybilletjes, zodat urine of ontlasting niet irriterend worden voor zijn huid, vooral op het moment dat baby's ontlasting erg zuur is en zijn fijne en tere huidje aantast. Het voorkomt dus effectief irritatie en uitslag. Bioliniment oleo-calcaire van Tidoo, een romige emulsie bestaande uit 48% olijfolie en een calciumoplossing, reinigt de opperhuid in alle zachtheid en beschermt deze. Ideaal voor gebruik op de babybilletjes.

  • Goed schudden voor gebruik.
  • Verkrijgbaar in 450 ml of 900 ml pompfles
Ref: TD018
  • In de antieke tijden was olijfolie de basis van alle cosmetische praktijken. De Egyptenaren wreven hun lichaam in met geparfumeerde oliën na het baden; de Grieken gebruikten het ook in het stadion om de spieren te verzachten voor het sporten.
  • Vandaag wordt olijfolie universeel gebruikt, van India voor Ayurvedische massages tot Brazilië om de huid te voeden na een bad!
  • Uniek op de markt is dat het percentage gecertificeerde biologische olijfolie bijna 50% van de totale ingrediënten bedraagt. Deze kwaliteitsolie wordt niet vermengd met andere, minder edele oliën (pindaolie, zeer allergene olie of kokosolie): puur geeft ze de emulsie de natuurlijke gele kleur van de olie.
  • Aangezien de olie en de calciumoplossing zich op natuurlijke wijze scheiden, is het raadzaam de fles vóór gebruik te schudden om een homogene emulsie te verkrijgen.
  • Hypoallergeen, Pediatrisch getest
  • Uit een studie van het Claim Institute (Clinical Evaluation of Skin Treatment Product) bij een panel van 20 baby's van beide geslachten, in de leeftijd van 7 maanden tot 5 jaar, is gebleken dat de Biolini Chalky Oil van Tidoo de huidbarrière van baby's herstelt en erytheem voorkomt. 95% van de ouders die Tidoo Biolini Chalk & Oil hebben getest, hebben het aanbevolen vanwege de textuur, de geur, de doeltreffendheid en het weldadige effect op de babyhuid.
  • Tidoo Biolini Krijt Olie is allergeen vrij.
  • Een gezamenlijke veiligheidstest van het Farcodem Instituut met een panel van 50 testers toont eveneens aan dat Tidoo Biolini Chalk Oil geen irritatie veroorzaakt.

Aqua, Olea Europaea (Olijfvrucht) Olie*, Glyceryl Stearaat, Calcium Hydroxide

* Ingrediënten uit biologische landbouw

100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 48% van de totale ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt