Zeep met ezelinnenmelk - karité - zonder parfum

100 g zeep - Gevoelige huid

€ 4,29

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,17
4 5% Tot € 0,86
8 7% Tot € 2,40
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk

Ezelinnenmelkzeep wordt gewaardeerd door mensen met een gevoelige en geïrriteerde huid en is bijzonder geschikt voor het wassen van jonge kinderen. Dankzij haar samenstelling (proteïnen, fosfolipiden, ceramiden en koolhydraten) is ezelinnenmelk een natuurlijk tensor en een krachtige regenerator van de huid, zij heeft de eigenschap de huid te verstevigen en te verzachten.

  • 100g vaste zeep
  • Geurvrij
Ref: LG424
  • Cleopatra was de eerste die de deugden van ezelinnenmelk onder de aandacht bracht. Vervolgens gebruikten de meest verfijnde vrouwen het door de eeuwen heen om de zachtheid en glans van hun huid te behouden. Vandaag stellen wij u voor de weldaden van ezelinnenmelk te herontdekken met deze zeep, die uitsluitend van Franse boerderijmelk wordt gemaakt.

Natrium Palmate**, Aqua (Water), Natrium Cacaoate**, Glycerin**, Coco-Glucoside, Ezelinnenmelk*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Natrium Chloride, Tetrasodium Glutamate Diacetate.

*Organisch geproduceerd ingrediënt

**Verwerkt uit biologische ingrediënten

Zeep op basis van biologische plantaardige oliën, biologische ezelinnenmelk (10% vers equivalent), biologische karitéboter, schuimmiddel op basis van suiker, sequestratiemiddel van natuurlijke oorsprong.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt