ECOCHEQUE

Scheercrème - Aloë vera

€ 7,99

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,32
4 5% Tot € 1,60
8 7% Tot € 4,47

Deze biologische scheercrème zorgt voor een comfortabele scheerervaring! De natuurlijke samenstelling zorgt ervoor dat je geen last krijgt van irritaties of sneetjes tijdens het scheren.

Inhoud: 150 milliliter

 

Deze natuurlijke shaving cream: 

 is geschikt voor alle huidtypes

✓ bevat biologische aloë vera 

 is veganistisch

Ref: AV134

Verzorgende shaving cream met biologische aloë vera en beukenknop extract. Dit product is vegan, gemaakt in Frankrijk en biologisch.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Masseer een dun laagje van deze crème in je vochtige baard, scheer je en spoel vervolgens de restjes overvloedig af. Na het scheren breng je best een aftershave of hydraterende balsem aan.

Aqua (water), glycerine, aloë barbadensis bladsap *, Helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie *, glycerylstearaat, C10-18 triglyceriden, glycerylstearaat, cetylalcohol, cocoglyceriden, cetylpalmitaat, cetearylalcohol, natriumstearoylglutamaat, fagus sylvatica bud extract *, xanthaangom, bisabolol *, parfum (geur), melkzuur, benzylalcohol, natriumdehydroacetaat, dehydroazijnzuur, tocoferol, citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzoëzuur, limoneen, linalool, citral.

* Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt