ECOCHEQUE

Cleansing glove - Microfibre washand

€ 4,99

11 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,20
4 5% Tot € 1,00
8 7% Tot € 2,79
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Herbruikbaar

Zachte microfibre washand om op een zero waste manier make-up te verwijderen. Deze reinigingshandschoen is heerlijk zacht en efficiënt.

Afmetingen: 20,5 cm x 10,5 cm

 

Deze reinigingshandschoen:

✓ kan je wassen in de wasmachine

 reduceert afval bij het reinigen van je gezicht

 kan je met enkel water gebruiken

Ref: AV127

Deze microfibre washand is ideaal om je gezicht schoon te maken en make-up te verwijderen. Handig en lief voor de planeet!

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Je kan deze washand gebruiken zonder extra reinigingsproducten (enkel met water). Na gebruik spoel je de washandschoen best uit met water en zeep. Af en toe wassen op 30° in de wasmachine en niet drogen in de droogkast.

100% polyester microvezel

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt