Spelt beschuiten - vanaf 6 maanden

€ 4,19

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,17
4 5% Tot € 0,84
8 7% Tot € 2,35

Holle Baby Spelt Beschuit is gemaakt van biologisch geteelde ingrediënten, natuurlijke gist en zeezout. Ze zijn zeer licht verteerbaar, bevatten geen suiker en geen allergene stoffen (plantaardige albumine, melkalbumine, tarwe).

  • Verkrijgbaar in 2 x 100g zakjes in een kartonnen doosje.
Ref: NI228
  • Dankzij hun optimale verteerbaarheid en milde smaak zijn ze goed geschikt voor de voeding van zuigelingen en voldoen ze aan hun voedingsbehoeften. Baby kan ervan genieten bij het ontbijt, om de ontwikkeling van de kaakspieren te stimuleren, of als lekkere melk- of fruitpapjes.
  • Verkrijgbaar in 2 x 100g sachets in een kartonnen doosje.

Speltmeel** (83%), volkoren speltgries**11%, zonnebloemolie*, gist*, vitamine B1-thiamine (gehalte volgens de voorschriften)
*van biologische landbouw
**van biologisch-dynamische landbouw

Herkomst van de hoofdingrediënten: Duitsland / Oostenrijk

Verschillende gebruiksmogelijkheden: als tussendoortje, om melk of fruitpapjes te bereiden, bij het ontbijt (ook voor oudere kinderen!) besmeerd met boter, jam, verse kaas...
Productie:

De speltbeschuitjes voor baby's zijn gemaakt van biologisch geteelde ingrediënten, natuurlijke gist en zeezout. De beschuit is ongezoet en bevat geen melk, ei of tarwe.
Belangrijke opmerking:

Voorzorgsmaatregelen: Let op uw kind tijdens het eten van de beschuit. Geef geen beschuit aan een kind dat ligt. Bevat koolhydraten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van het gebit. Zorg alsjeblieft voor de tandhygiëne van je baby.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt