ECOCHEQUE

Handcrème - Karité

€ 5,99

17 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,24
4 5% Tot € 1,20
8 7% Tot € 3,35

Intensief voedende handcrème met natuurlijke ingrediënten en heerlijk vanille-kokosnoot parfum. Trekt snel in je huid en maakt je handen ultrazacht.

Inhoud: 100 milliliter

 

Deze zachte handcrème:

 is volledig vegan en niet getest op dieren

✓ bevat biologische aloë vera en karitéboter

 is gemaakt in Frankrijk

Ref: AV107

Hydraterende crème voor je handen met biologische aloë vera en karitéboter. Heeft een zachte textuur en trekt snel in de huid.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Zoveel als nodig is aanbrengen op droge en/of ruwe handen. Kan ook preventief gebruikt worden.

Aqua, butyrospermum parkii butter*, propanediol, cetyl alcohol, coco-caprylate/caprate, glyceryl stearate se, glyceryl stearate se, glyceryl stearate citrate, aloe barbadensis leaf juice*, sodium pca, tapioca starch*, helianthus annuus seed oil, glycerin, tocopherol, xanthan gum, sodium citrate, sodium levulinate, levulinic acid, sodium benzoate, citric acid, parfum.

* Ingrediënten van biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt