Voetbalsem

€ 11,99

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,48
4 5% Tot € 2,40
8 7% Tot € 6,71

Deze verfrissende balsem verzacht vermoeide, droge voeten. Mirre en Calendula-extracten, gecombineerd met lanoline en biologische olijfolie, versterken en verzachten je huid, met zichtbaar resultaat. Bij regelmatig gebruik voorkomt het kloofjes en kloven. Goede huidtolerantie, dermatologisch getest.

Inhoud: 75 ml

Ref: HA023

Natuurlijke voetbalsem voor branderige en vermoeide voeten. Extracten van mirre en calendula in een basis van wolwas en olijfolie maken je huid zachter en verkleinen de kans op blaren. Leemaarde helpt de huid om het vocht vast te houden, zodat je voeten droog en fris blijven. De compositie van natuurlijke etherische oliën met tropische verbena, rozemarijn en lavandin geeft deze Voetbalsem een fris parfum.

Weleda staat al ruim 90 jaar bekend als een fabrikant van 100% natuurlijke huidverzorging. Hun producten op basis van pure plantaardige oliën, krachtige plantenextracten en natuurlijke etherische oliën bevatten geen synthetische stoffen die huid zouden kunnen irriteren. De natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda versterken en ondersteunen zo processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Bij vermoeide of branderige voeten: neem eerst een voetbadje en wrijf ze daarna in met de crème. Om eelt, blaren of overmatig zweten te voorkomen: wrijf je voeten 's morgens na het wassen in, als de huid nog iets vochtig is. Bij eeltvorming: neem een voetbad met olie, verwijder eelt met een puimsteen en smeer dan je voeten in met deze crème.

Water, Alcohol, Olea Europaea (Olijf) Fruitolie, Lanoline, Magnesium Aluminium Silicaat, Commiphora Myrrha Hars Extract, Gehydrolyseerde Bijenwas, *Limonene, Natrium Bijenwas, * Parfum, Calendula Officinalis Extract, *Linalool, *Citronellol, *Geraniol, *Citral, *Coumarin.
*Van natuurlijke essentiële oliën
Biologisch ingrediënt
Diervriendelijk.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt