Solide shampoo - Marokkaanse ghassoul - 100 g

€ 11,59

1 Item
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,46
4 5% Tot € 2,32
8 7% Tot € 6,49
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

De 100% natuurlijke en organische vaste shampoo met natuurlijke rhassoul zonder chemische additieven en zonder actieve synthesespanning voor alle haartypen. Het is een zachte shampoo die alleen is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals koude heilige groenteolie, Rhassoul en essentiële olie van ceder.

  • 100 g Zeep verpakt in een recyclebaar of composteerbaar karton // UL>
Ref: SC507
  • Ecologische en organische cosmetica. Lidmaatschap onder vermelding "Natuur en voortgang".
  • Verkozen beste organisch product van het jaar 2020!
  • Zeer economisch, het komt gemiddeld overeen met 4-5 flessen vloeibare shampoo. << /li>
  • Zonder actieve synthesespanning, noch sci ( natriumkokosnoot isetoniathe ), ni slmi (natrium lauroyl methodyl isshionaat), kokosulfaat natrium (SCS), noch van Glucoside decyl of stearinezuur of andere irriterende stoffen en schadelijke stoffen
  • Zonder aardolie, siliconen, parabenen, paraffines, xenoestrogenen en ander natriumlaurylsulfaat, waarvan sommige endocriene disruptors >

Wrijf gewoon het natuurlijke en organische massieve shampoobrood op je natte haar, het zal een overvloedig en romig schuim produceren. Masseer vervolgens je haar zoals je zou doen met een vloeibare shampoo.

Ingrediënten: natriumkokosnoot*, natriumolivaat*, natriumsheabota*, natriumgastoraat*, aqua, glycerine, Marokkaanse lavaklei, cocos nucifera olie*, olea europaea fruitolie*, cedrus atlantica*, shea butter*, ricinus communis zaadolie*

in het Frans: verzeilige kokosolie*, verzeilige olijfolie*, vergaste shea Boter*, verzeilde ricinusolie*, water, glycerine, rhassoul, kokosolie*, olijfolie*, atlas ceder etherische olie, shea boter*, ricinusolie*.

*: ingrediënten van de biologische landbouw / P>

  • Shea Butter voedt haar en herstelt glans en schoonheid. Li>
  • Kokosolie versterkt haar en stelt hen in staat sneller te groeien. << /li> ricinusolie versterkt nagels, haar en wimpers. Perfect voor het behandelen van droog, gedevitaliseerd, vorken, bros of kroeshaar, het zou ook de groei ervan bevorderen.
  • Ware "aarde die wast", rhassoul is een vulkanische klei geoogst in het gebied van de middelste atlas in Marokko. Het wordt gebruikt als een zeer zachte shampoo of zeep dankzij het uitzonderlijke vermogen om vet te repareren en water over te brengen. Het is een essentieel element van de rituelen van de hammam. In tegenstelling tot shampoos en zeep bevat Rhassoul geen oppervlakteactieve stoffen en reinigt volgens een fysiek proces door onzuiverheden en vetten te absorberen. Hij respecteert dus de hydrolipidefilm van de huid en het haar en irriteert de talgklieren niet.

  • cedar essentiële olie , naast de delicate geur is vooral Aanbevolen voor de hoofdhuid.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt