Zeep voor handen en lichaam - Oranjebloesem
AV215

€ 3,95

24 Items

Je bent nog niet ingelogd

Heerlijk geurende zeep voor lichaam en handen met oranjebloesem. Deze lichaams- en handzeep is volledig vegan en komt in een recycleerbare papieren verpakking. 

Inhoud: 100 gram

 

Deze zeep met oranjebloesemgeur:

 is niet getest op dieren & vegan

✓ ​​​​droogt je huid niet uit

 bevat geen palmolie

Deze zacht schuimende zeep met oranjebloesemgeur reinigt grondig jouw lichaam en handen. De zeep bevat natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid niet uitdroogt.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Bij contact met de ogen, grondig spoelen met schoon water.

Natriumzonnebloemzaad**, natriumkokosaat (natriumzout van kokosvetzuur)**, water, glycerine, parfum (100% natuurlijk), kokosolie*, arganolie*, natriumchloride (zout), citroenzuur, tetranatriumglutamaatdiacetaat, ijzeroxide, titaandioxide, ijzeroxide, ijzer tetraoxide, linalool.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt