ECOCHEQUE

Vloeibare zwarte aleppozeep - 1L

€ 7,12

13 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,28
4 5% Tot € 1,42
8 7% Tot € 3,99

Natuurlijke vloeibare zwarte aleppozeep voor multifunctioneel gebruik. De biologisch afbreekbare formule heeft een ontvettende en reinigende werking op vuile oppervlaktes. 

Inhoud: 1 liter

 

Deze liquid black Aleppo soap: 

 ​heeft een aangename natuurlijke geur

 is een veilige reiniger en ontvetter

 kan ook gebruikt worden om hardnekkig vlekken van kledij te verwijderen

Ref: NJ104

Zwarte aleppozeep die gemaakt is in Frankrijk. Een voordelig en ecologisch alternatief voor aggressieve, chemische huishoudproducten. 

Sinds 1895 al maakt de Syrische familie Al Najjar traditionele Aleppo-zeep, de voorloper van de Marseillezeep. Deze authentieke zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie heeft een traditioneel productieproces in Aleppo. De uitgebreide reeks Najel verzorging wordt ontwikkeld in Lyon (Frankrijk), bevat zoveel mogelijk biologische en milde ingrediënten en zal ongetwijfeld onmisbaar worden in jouw natuurlijk badkamerritueel.

  • In het huishouden kan vloeibare zwarte zeep gebruikt worden van vloer tot plafond, in alle kamers (badkamer, keuken...) en op alle oppervlakken: vloeren, maar ook wastafels, bakplaten, oven, vuile meubels, ramen en openhaarden.
     
  • Verdun 5 eetlepels vloeibare zwarte zeep in 5 liter heet water. Om perfect te ontvetten, voeg je een klein glas witte azijn toe aan deze bereiding.
     
  • Om hardnekkige vetvlekken op kleding te verwijderen, wordt vloeibare zwarte zeep puur op de achterkant van de was gebruikt: wrijf de vlek in met een beetje zeep en plaats de was in uw machine en was deze bij voorkeur koud. Het linnengoed is zacht en perfect schoon.
     
  • Voor planten en tuinen beschermt vloeibare zwarte zeep planten tegen ongewenste organismen en is een natuurlijke meststof voor een goed onderhouden biologische tuin.
     
  • In een spuitfles van 1 liter gevuld met heet water, verdun 5 el zeep. Als het mengsel is afgekoeld, spuit het dan op de planten.
     
  • Voor het verzorgen van uw huisdier, gebruik zwarte zeep met een beetje water om het te wassen. Spoel grondig af. Zwarte zeep vervangt uw ongediertebestrijdingsproduct en laat de vacht van uw huisdier glanzen.
     

Voorzichtig, kan huidirritatie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij huidcontact: grondig wassen met water. Bij irritatie of uitslag: raadpleeg een arts. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Was uw handen grondig na het hanteren. Bij contact met de ogen: zorgvuldig afspoelen met water gedurende enkele minuten.

15-30 % zeep. < 5%: kaliumsorbaat.
Bevat ook: water, kaliumhydroxide.
Bevat een conserverende biocide: kaliumsorbaat.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt