Fopspeen - Natuurrubber - Orthodontisch - Shiitake grey

€ 5,95

-30%

€ 8,50

11 Items

Veilig tutje uit natuurrubber met een speciaal orthodontisch speen in de kleur 'shiitake grey'. Deze grijze fopspeen is beschikbaar voor baby's van 0-3 maanden of van 3 tot 36 maanden.

Inhoud: 1 stuk
Afmetingen: 4 cm x 5 cm x 6 cm

 

Dit Hevea tutje: 

 ​is makkelijk schoon te maken en hygiënisch

 bestaat uit 100% natuurlijk rubber en is dus plasticvrij 

 is zacht voor je baby om op te bijten maar toch resistent

Ref: GR059

Mooi grijs tutje met maan- en sterrenmotief uit 100% natuurrubber. Dit orthodontisch speentje met een duurzaam design is makkelijk schoon te maken en is tegelijk zacht in de mond van je baby en resistent tegen bijten.

Hevea maakt duurzame producten met een minimale impact op het milieu. Hun reeks voor de allerkleinsten in natuurlijk rubber is ecologisch, veilig en heeft een innovatief design. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, makkelijk te onderhouden en lief voor je baby en de planeet. Ze bevatten ook geen kunstmatige kleurstoffen, PVC, BPA of ftalaten en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

De fopspeen vijf minuten in kokend water onderdompelen voor het eerste gebruik. Laat dan afkoelen en verwijder eventueel water dat in het speentje zit. Reinig de fopspeen altijd voor gebruik en controleer of het mondstuk niet beschadigd is. Dompel de fopspeen niet onder in suikerhoudende producten. Zowel voor veiligheid als hygiëne moet de fopspeen worden weggegooid na twee maanden gebruik. De fopspeen mag niet in de vaatwasser of in de magnetron worden gewassen, enkel met de hand. Bewaren in een schone, droge, luchtdichte verpakking, doos of tas.

100% natuurlijk rubber

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt