Ayurvedische tandpasta met biologische miswak

€ 9,95

6 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,40
4 5% Tot € 1,99
8 7% Tot € 5,57
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Miswak is erg heilzaam voor de versteviging van het tandvlees. In Azië gebruikt met de wortel rechtstreeks als tandenborstel, maar de aanwezigheid van tanninen laat een rode kleur in de mond achter. Om dit nadeel te vermijden en toch de heilzame werking van de plant te benutten is deze Ayurvedische tandpasta zo ontwikkeld dat Misak extract en zijn floraal water geïntegreerd zijn in het product. Deze mondzorg met Miswak extract geeft u dagelijks alle kwaliteiten van deze veelgebruikte, traditioneel ayurvedische plant. De wortel en de twijg van de Miswak verhelpen cariën en verbeteren de ademgeur bij frequent gebruik. Miswak is een kleine boom met sappige bladen en kleine rode en gele bloemetjes. 75 ml.

Ref: NI701

Smeer een puntje pasta op de tandenborstel en poets uw tanden en het tandvlees gedurende 3 minuten. Spoel met helder water. Poets uw tanden na elke maaltijd. Verander van tandenborstel elke derde maand.

Niet gebruiken bij kinderen van jonger dan 7 jaar. Niet inslikken. Bewaar op kamertemperatuur. Hersluit de tube na gebruik.

Sorbitol, hydrolaat van pepermunt*, kiezelaarde, glycerine, zachte natuurlijke oppervlakte actieve deeltjes, mineraal pigment, Miswak extract, gedistilleerd Miswak water, parfum, stevia, bewaarmiddelen.

* ingriënten afkomstig uit de biologische landbouw.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt