Orthodontisch rubberen tutje - Bloem - 0-3 maanden - Powder Pink

Natuurlijk rubber, eco-friendly

€ 8,95

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,36
4 5% Tot € 1,79
8 7% Tot € 5,01
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% biologisch afbreekbaar
100% van natuurlijke origine

Een mooie babyspeen van natuurlijk rubber met een orthodontisch uiteinde. De vorm is zo ontworpen dat hij comfortabel rond de mond van het kind past en heeft kleine bloemvormige ventilatiegaatjes. De speen is uit één stuk gemaakt, zodat er geen vuil in kan komen. Praktisch, gezond en hygiënisch.

Afmetingen : 4 x 5 x 6 cm

  • 0-3 maanden
  • Kleur : Powder pink
  • Natuurlijk, non-toxic en eco-friendly
Ref: GR118
  • 100% zonder plastic
  • Deens design, gemaakt Maleisië
  • Biologisch afbreekbaar

Om een perfecte hygiëne te garanderen, moet de fopspeen vijf minuten in kokend water worden gedompeld voordat hij voor het eerst wordt gebruikt. Laat de speen dan afkoelen en laat het water dat eventueel in de speen zit weglopen. Dit kan worden gedaan door in de speen te knijpen. Maak de speen altijd schoon voordat u hem gebruikt en controleer of het mondstuk niet beschadigd is. Dop de fopspeen niet in suikerhoudende producten en/of producten die suiker bevatten of in geneesmiddelen, aangezien dit kan bijdragen tot de ontwikkeling van cariës en een risico op gaatjes in de tanden kan veroorzaken.
Om veiligheids- en hygiënische redenen moet de fopspeen na maximaal twee maanden gebruik worden weggegooid.
De fopspeen mag niet in de afwasmachine of de magnetron worden gewassen, maar moet met de hand of met speciaal daarvoor ontworpen apparatuur worden schoongemaakt. Wanneer de speen niet wordt gebruikt, moet hij worden bewaard in een schone, droge, luchtdichte doosje of zakje. Vermijd direct zonlicht of contact met een directe warmtebron.

Natuurlijk rubber

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt