ECOCHEQUE

Zeep voor handen en lichaam - Vijgen

€ 4,99

10 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,20
4 5% Tot € 1,00
8 7% Tot € 2,79

Heerlijk geurende zeep voor lichaam en handen met vijgen. Deze lichaams- en handzeep is volledig vegan en komt in een recycleerbare papieren verpakking. 

Inhoud: 100 gram

 

Deze zeep met vijgengeur:

 is niet getest op dieren & vegan

✓ ​​​​droogt je huid niet uit

 bevat geen palmolie

Ref: AV096

Deze natuurlijk zeep maakt jouw handen en lichaam in alle zachtheid proper. Het zeepje is verpakt in een recylceerbare papieren verpakking en draagt het Ecocert certficaat.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Bij contact met de ogen, grondig spoelen met schoon water.

Sodium sunflowerseedate**, sodium cocoate**, aqua (water), glycerin, parfum (fragrance), cocos nucifera (coconut) oil*, argania spinosa kernel oil*, sodium chloride, citric acid, tetrasodium glutamate diacetate, silica, CI 77007 (ultramarines), CI 77491 (iron oxides), CI 77499 (iron oxides), linalool.

*Ingrediënten uit de biologische landbouw

** Verwerkt uit biologische ingrediënten

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt