Houtskool pucks 33 mm - Hars voor wierook diffuser - 10 pucks

€ 1,75

-30%

€ 2,50

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Milieuvriendelijke verpakking
100% van natuurlijke origine
Frans merk

Houtskoolpucks, ideaal voor het verspreiden van zowel hars als aromatische stoffen (specerijen, aromatische houtsoorten, enz...). Ontsteek de houtskool door hem met een kleine tang vast te houden, plaats hem op een wierookbrander en op een zandbed, wacht tot hij wit wordt en plaats het gewenste materiaal op de puck. Geniet van een ontspand moment met uw favoriete geur.

10 pucks van 33 mm

Ref: AR670
  • ntsteek de houtskool door hem met een kleine tang vast te houden, plaats hem op een wierookbrander en op een zandbed, wacht tot hij wit wordt en plaats het gewenste materiaal op de puck.
  • Voor een zachte verbranding kan je de hars in een wierook kaarsverbrander plaatsen en zorg dat de schaal steeds water bevat. Je kunt je eigen mengsels van hars maken en zelfs aromaten toevoegen (thee, kruidnagel, aromatisch hout enz ...) of een paar druppels essentiële oliën in een beetje water om je natuurlijke omgevingsparfum te verbranden. Buiten het bereik van kinderen houden. Gebruik dagelijks in een geventileerde en luchtige kamer

Houtskool

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt