Avocado-olie - Gezichts- & lichaamsolie

€ 14,90

17 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Eerlijke handel
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Biologische avocado-olie om de rijpere huid en oogcontouren te verzachten. De rijke textuur van deze olie is ideaal om fijne lijntjes, rimpels en striemen op natuurlijke wijze tegen te gaan.

Inhoud: 50 ml

 

Deze Avocado Oil: 

 ​is 100% natuurlijk en biologisch

 draagt het ECOCERT keurmerk

 is gemaakt in Frankrijk

Ref: MT148

Deze biologische avocado-olie is speciaal ontworpen om de huid rond de ogen te verzorgen en fijne lijntjes te vervagen. Het glazen flesje heeft een nauwkeurig druppelsysteem om de gewenste hoeveelheid te kunnen gebruiken. Geschikt voor alle huidtypes, ook de de droge en gevoelige huid.

Melvita maakt sinds 1983 ecologische, biologische en natuurlijke verzorgingsproducten. Dit mooie eco-merk uit de Zuid-Franse Ardèche gaat constant op zoek naar de beste hoogkwalitatieve en innovatieve samenstellingen. Altijd puur, gezond en echte 'nectars of nature'. Met ook oog voor het milieu en jouw gezondheid in het productieproces en de teelt van de ingrediënten.

Voor het aanbrengen van je dagelijkse hydraterende verzorging een kleine hoeveelheid inmasseren op de gereinigde huid. Om deze olie te gebruiken om de oogcontouren te verzachten: twee druppels avocado-olie mengen op wattenschijfjes die doordrenkt zijn met korenbloemwater en dit enkele minuten zacht aanbrengen op de ogen.

PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO-OLIE* (1), TOCOFEROL (2), GLYCINE SOJAOLIE (SOJAOLIE) (2)

*Ingrediënt uit de biologische landbouw

(1) 99,8% ruwe avocado-olie aanwezig in het product
(2) Natuurlijk beschermingscomplex met 0,2% geïntegreerd in het product om de kwaliteit van de olie te behouden.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt