Vloeibaar wasmiddel - Baby - Pear Nectar

€ 11,50

18 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Hypoallergeen
Vegan

Ecologisch vloeibaar wasmiddel voor babykleren. Maakt slabbetjes, rompers en al jouw babytextiel grondig proper zonder irritatie te veroorzaken op de gevoelige babyhuid.

Inhoud: 1,05 liter

 

Dit baby laundry detergent:

 heeft een subtiel parfum

 maakt de was grondig schoon en zacht

 is vegan en cruelty free

Ref: 626232420388

Natuurlijk Pear Nectar wasmiddel om babykleren en spullen op een veilige manier schoon te wassen. De hypoallergene formule is zeer effectief tegen vlekken.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Check de tabel op de fles voor doseringsinstructies. Bij hardnekkige vlekken: giet het product rechtstreeks op de vlek en laat het even intrekken voor je het wast. Bekijk altijd de wasvoorschriften van je kledij voor specifiek advies. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

5%-15% vegetable anionic surfactants (sodium coco-sulfate), 5%-15% vegetable non-ionic surfactants (lauryl glucoside). Contains also: Aqua / water / eau, sodium citrate, sodium gluconate, glycerin, camellia sinensis (green tea) leaf extract, gamma-undecalactone (sweet fruit), ethyl acetate (pear). FORMULATED FOR COLD WATER.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt