Wasbare string bewaker - Zwart - 3 stuks

Geschikt voor strings, 19x7cm

€ 13,56

-20%

€ 16,95

55 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,54
4 5% Tot € 2,71
8 7% Tot € 7,59

Zachte uitwasbare string bewaker van het Zweedse eco merk Imse Vimse. Deze zwarte panty liners uit bio katoen zijn een comfortabel ecologisch alternatief voor traditionele inlegkruisjes.


Afmetingen: 19 cm x 7 cm
Inhoud: 3 stuks

Dit herbruikbaar inlegkruisje:

 is geschikt voor dagelijks gebruik

 past perfect in strings

 kan je makkelijk aan je onderbroek bevestigen

Ref: IV272N

Set van 3 herbruikbare inlegkruisjes uit biologisch katoen met Oeko-tex keurmerk. Je kan deze panty liners makkelijk opvouwen om mee te nemen. Ook ideaal als extra bescherming bij gebruik van een menstruatiecup of ecologische tampon.

Imse Vimse oprichtster Marie Walleberg startte haar bedrijf 30 jaar geleden nadat ze ontdekte dat de billetjes van haar pasgeboren dochtertje enkel textiel konden verdragen. Vandaag kennen we het Imse Vimse assortiment als een verzameling populaire herbruikbare textielproducten voor vrouwen en kinderen. Altijd van de hoogste kwaliteit, gezond voor de huid en goed voor de planeet.

Na gebruik spoel je jouw inlegkruisje best even met koud water voor het grondig (machine)wassen. Je kan het ook 24 uur laten weken in koud water met een kleine hoeveelheid zout. Vlekjes kan je verwijderen met een (stain remover) zeep naar keuze. Wassen op 60°. Gebruik geen wasverzachter want dit kan de absorptie van inlegkruisje aantasten. Aan de lucht of in de zon laten drogen.

100% organisch katoen met een PUL laagje (polyurethane laminated polyester)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt