ECOCHEQUE

Oosterse epileerwax + 12 wasbare strips - 300 g

€ 10,19

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,41
4 5% Tot € 2,04
8 7% Tot € 5,71
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Biologisch
Eerlijke handel
Gemaakt in Europa
Frans merk

Biologische Oosterse ontharingswax voor het lichaam van 100% natuurlijke oorsprong. De epileerwax heeft een romige textuur, verwijdert zelfs korte haartjes en houdt de huid tot wel 4 weken zacht. De formule is gemaakt uit biologische rietsuiker uit eerlijke handel en verrijkt met etherische ylang ylang olie en natuurlijke glycerine voor een langdurig zacht gevoel.

Inhoud: 1 potje suikerwax van 300 g, 12 herbruikbare katoenen epileerstrips & 1 houten spatel

 

De Acorelle lichaamswax

 verwijdert zelfs korte haren

✓ ​​​​zorgt voor een glad resultaat tot wel 4 weken

 is gemaakt in Frankrijk

Ref: SL013

Lees voor gebruik de instructies en voorzorgsmaatregelen zorgvuldig door. 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 13% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Dit produtc is biologisch gecertificeerd door Ecocert en gemaakt in Europa.

Als je een dikke textuur wil, verwarm de wax dan voorzichtig au bain-marie. Meestal is een paar seconden opwarmen voldoende.

  • Wrijf de wax met de rand van de spatel in de richting van de haargroei om een ​​dun laagje te creëren. Houd hiervoor de spatel loodrecht op de huid.
  • Plaats de katoenen strook op de waslaag die je zojuist hebt aangebracht en strijk deze glad met de palm van je hand, in de richting van de haargroei.
  • Trek de huid met één hand strak en verwijder met de andere de strip tegen de haargroei in.
  • Spoel eventuele wasresten op je huid af met water. Spoel ook de wasstrips af met water. Ze zijn maximaal 3 keer herbruikbaar.

 

Voorzorgsmaatregelen: Lees aandachtig de instructies voor gebruik. Volg de instructies voor gebruik. Voer voor elk eerste gebruik een huidtest op een klein stukje huid uit om te kijken of je niet allergisch bent aan dit product. Als er geen allergische reactie is, kan je beginnen ontharen.

Aanbrengen op een schone, droge en gezonde huid. Niet gebruiken op geïrriteerde huid, op een wonde, littekens, spataderen, moedervlekken of beschadigde of verbrande huid. Niet gebruiken binnen 24 uur na blootstelling aan de zon of direct na het zonnebaden. Stel jezelf 24 uur na het harsen niet bloot aan de zon.

Vermijd elk contact met de ogen en slijmvliezen. Niet doorslikken. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Controleer voor gebruik altijd de temperatuur van de was. Te hete was kan brandwonden veroorzaken.

Roodheid kan optreden na het harsen. Dit verdwijnt normaal gezien binnen 24 uur. Als deze roodheid aanhoudt, raadpleeg dan een arts. Gebruik geen producten op alcoholbasis op het onthaarde gebied binnen 24 uur na het ontharen. Oververhit de was niet. Te vloeibaar is het minder effectief en kan brandwonden veroorzaken. De hoeveelheid was die na elk gebruik achterblijft, zal afnemen, de benodigde opwarmtijd moet worden aangepast. In geval van contact met de ogen, grondig spoelen met helder water.

Glucose, Glycerin, Sucrose*/**, Citric Acid, Anthemis Nobilis Flower Water**, Parfum (Fragrance).

* Ingrediënt van biologische landbouw ** Ingrediënt uit eerlijke handel

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt