Bio oplossing - Natuurlijke weerstand - 30ml
PR413

€ 8,95

19 Items

Je bent nog niet ingelogd

Deze oplossing met 100% puur biologische essentiële oliën van Eucalyptus globulus voor het behoud van de natuurlijke weerstand

Inhoud: 30 ml

 

Deze etherische olie: 

 kan op verschillende manieren worden gebruikt (Oraal, bij massage, door inhalatie of verstuiving)
 bevat 100% BIO etherische oliën voor het behoud van de natuurlijke weerstand.

 

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 6 jaar.

  • Plaatselijke massage: 3 tot 5 druppels op de borst en rug aanbrengen, 2 tot 4 maal per dag om het natuurlijk afweersysteem te versterken of om de huid te verzorgen.
  • Verstuiving : voeg enkele druppels toe aan een verdamper van Pranarôm om optimaal te genieten van de etherische oliën (zuiveren de omgeving, vrije ademhaling) maar ook om een goede luchtbevochtiging van uw leefruimte te garanderen.
  • Inhalatie : breng enkele druppels in een kom met dampend water en adem dit gedurende 5-10 minuten terwijl u uw ogen beschermt.
  • Oraal gebruik : vermengd in honing, een plantaardige olie of op een suikerklontje (1 tot 4 druppels, 2 tot 4 keer maal dag) om de geïrriteerde keel te verzachten en te verfrissen.
  •  

100% zuivere en natuurlijke etherische oliën: Lavandin, Hô-hout, Eucalyptus radiata, Niaouli, Verbenonrozemarijn, Eucalyptus globulus, Ravintsara, Pepermunt, Kruidnagel, Tea-tree.

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt