Bio-afbreekbare babydoekjes - 72 stuks

€ 5,50

17 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Hypoallergeen
Vegan

Deze biologisch afbreekbare vochtige babydoekjes zijn veilig en handig in gebruik. Deze zuivere billendoekjes bevatten enkel veilige en natuurlijke ingrediënten.

Inhoud: 72 doekjes

 

Deze babydoekjes:

 zijn gemaakt van plantaardige materialen

 bevatten enkel natuurlijke en verzorgende ingrediënten

 zijn niet getest op dieren

Ref: 626232170009

Deze huidvriendelijke vochtige doekjes zijn lief voor de billetjes van jouw baby én de planeet. Deze doekjes zijn namelijk 100% bio-afbreekbaar en gemaakt van plantaardige materialen. Dit product kan je recycleren en draagt het DIN CERTCO certificaat.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Als je de doekjes niet gebruikt dan hou je best de verpakking dicht om ze vochtig te houden. Bewaren op kamertemperatuur. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Aqua, glycerin, potassium sorbate, glycerin, caprylyl glycol, sodium levulinate, sodium cocoamphoacetate, tetrasodium gluamate diacetate, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, citric acid.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt