Workshop - Aromatherapie tijdens de zwangerschap - Niveau 2 - Brussel
SE602A

€ 45,00

Reservatie en meer info via: seb@alternatures.be

Deze workshop is voor deelnemers die reeds de workshop 'inleiding in aromatherapiee hebben gevolgd of mensen die al een basiskennis hebben over het gebruik van etherische oliën. 

Deze workshop leert je alles over het gebruik van etherische oliën tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding: te vermijden oliën, dosering, aanbevolen toedieningswijzen en vele voorbereidende oefeningen om de meest voorkomende aandoeningen tijdens een zwangerschap op natuurlijke wijze te behandelen. 

Deze Franstalige workshop duur één namiddag van 14.00 uur tot 18.30 uur
 
Voor meer info en reservaties contacteer je Sébastien.

Sébastien Delronge is naast expert natuurgeneeskunde en aromatherapeut ook de oprichter van Sebio. Hij volgde in 2007 een opleiding aromatherapie bij Pranarôm bij D. Baudoux. Hij specialiseerde zich (mede door zijn achtergrond als ingenieur) in een combinatie van een natuurlijke en wetenschappelijke benadering van werken met etherische oliën. Sébastien is afgestudeerd aan AESS (Agrégation de l'Enseignement Secondaire Supérieur) en geeft al meer dan 10 jaar opleidingen. Naast zijn theoretische kennis over essentiële oliën gebruikt hij het ook in het dagelijks leven om zichzelf en zijn drie kinderen te genezen. In 2014 voltooide hij ook een opleiding natuurgeneeskunde en richtte hij een adviespraktijk op waar hij de kracht van aromatherapie combineert met andere natuurlijke remedies.

Locatie van de opleiding: 31 avenue de Beersel – 1180 Uccle

De lessen worden gegeven in een kleine groep (maximum 10 personen).

  • Zondag 13 juni 2021 van 14.00 uur tot 18.30 uur
  • Zondag 12 december 2021 van 14.00 uur tot 18.30 uur

 

De prijs voor de sessie is €45.

Voor reservaties contacteer je Sébastien.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt