Workshop - Aromatherapie voor kinderen - Niveau 2 - Brussel
SE603A

€ 45,00

Meer info en reservaties via: seb@alternatures.be

Deze workshop is voor deelnemers die reeds de workshop 'inleiding in aromatherapie hebben gevolgd of mensen die al een basiskennis hebben over het gebruik van etherische oliën. 

In deze workshop kom je alles te weten over het gebruik van etherische oliën bij kinderen (vanaf de geboorte). Welke oliën je best kan vermijden, de juiste dosering, aanbevolen toedieningswijzen en welke kwaaltjes je kan behandelen komt allemaal aan bod!

De workshop duurt één namiddag van 14.00 uur tot 18.30 uur
 
Voor meer info en inschrijvingen contacteer je Sébastien.

Sébastien Delronge is naast expert natuurgeneeskunde en aromatherapeut ook de oprichter van Sebio. Hij volgde in 2007 een opleiding aromatherapie bij Pranarôm bij D. Baudoux. Hij specialiseerde zich (mede door zijn achtergrond als ingenieur) in een combinatie van een natuurlijke en wetenschappelijke benadering van werken met etherische oliën. Sébastien is afgestudeerd aan AESS (Agrégation de l'Enseignement Secondaire Supérieur) en geeft al meer dan 10 jaar opleidingen. Naast zijn theoretische kennis over essentiële oliën gebruikt hij het ook in het dagelijks leven om zichzelf en zijn drie kinderen te genezen. In 2014 voltooide hij ook een opleiding natuurgeneeskunde en richtte hij een adviespraktijk op waar hij de kracht van aromatherapie combineert met andere natuurlijke remedies.

 

De lessen zullen doorgaan op deze locatie: 31 avenue de Beersel – 1180 Uccle

De les zal plaatsvinden met een beperkte groep (maximum 10 personen).

  • Zaterdag 12 juni 2021 van 14.00 uur tot 18.30 uur
  • Zondag 5 december 2021 van 14.00 uur tot 18.30 uur

 

De prijs voor een sessie is €45.

Voor inschrijvingen contacteer je Sébastien.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt