Farm Buddies Organic

DE APPLE PARK PRODUCTEN

Ecologische materialen voor het welzijn van onze kinderen.

Apple Park werd opgericht in San Fransisco met een visie: producten ontwerpen met respect voor de omgeving en het welzijn van babys en kinderen. Apple Park’s Picnic Pals werd geïnspireerd door klassiek speelgoed voor kinderen, in een nieuw jasje gestoken met de beste beschikbare ecologische materialen. De producten zijn niet enkel veilig voor kleintjes, maar goed voor de hele planeet.


Afkomstig uit een familie van fabrikanten van experimenteel speelgoed, beslistte Angie Ting, oprichtster van Apple Park, om een lijn producten te ontwerpen met respect voor de omgeving met als doel het welzijn van haar twee jonge kinderen. Haar bezorgdheid voor het welzijn van babys, het milieu en sociale omstandigheiden die gepaard gaan met conventionele landbouw lagen aan de basis van zijn inspiratie. Ze vormde een partnerschap met Pate International, een designbedrijf in San Fransisca, dat erg gerespecteerd en erkend is voor hun ontwerpen met aandacht voor het milieu. Samen creëerden ze het merk in 2009.

Missie van Park

De naam “Apple Park” staat voor de idialen die het merk definiëren.

Het woord “appel” staat voor een nieuw begin, de levenscyclus, de natuur, liefde, nieuwsgierigheid en opleiding.

“Park” refereert naar een plek waar de mens samenkomt met de natuur met als doel deze te beschermen.

De missie van Apple Park is uniek speelgoed ontwerpen, waar kinderen zich aan hechten en dat stimuleert, op basis van organische, duurzame en gerecycleerde materialen. Veilig voor kinderen, beter voor het milieu en helemaal groen... Dat is de belofte van Apple Park.

Er zijn 32 artikelen op voorraad.

Filters

Eco-pluspunten

Prijs

€ 0,00 - € 30,00
Farm Buddies Organic

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt