Wie we zijn

SeBIO is een Belgische webwinkel die zich specialiseert in de verkoop van biologische, ecologische en natuurlijke producten.

Ethisch, eerlijk en betrouwbaar

Ethisch verantwoord ondernemen, eerlijk communiceren en het vertrouwen van onze klanten winnen (en behouden!), staan voor ons centraal. Het dynamische SeBIO-team werkt in een familiale sfeer om jouw aankopen zo vlot mogelijk te laten verlopen. SeBIO werd enkele jaren geleden opgericht door ouders met kleine kinderen en grote vragen over de traditionele producten die ze als familie aankochten. Stap voor stap werd de vraag naar deze selectie gezonde merken groter en verhuisden we in september 2016 naar het huidige magazijn in Baillonville. Vandaag barst onze werkomgeving nog steeds van de positieve energie, luisteren en leren we van elkaar en is ons doordacht commercieel model nog steeds relevant. Deze manier van werken heeft ongetwijfeld ook een positieve impact op de service die we onze klanten willen aanbieden.

Een lokaal initiatief

Als Belgisch bedrijf zijn we géén ver-van-jouw-bed-show en makkelijk te bereiken. We maken er een prioriteit van om écht te luisteren naar feedback en samen met jou op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Geen geautomatiseerde berichten maar een gepersonaliseerd antwoord op jouw vragen, van iemand van het SeBIO-team.

Normen en waarden

Iedere klant heeft specifieke voorkeuren of kiest een passende manier om een minimale impact te hebben op onze planeet. Of je nu liever kiest voor milieuvriendelijk, zacht voor je kindje, vegan, zero waste, afkomstig uit biologische landbouw of fairtrade. Bewust consumeren gaat niet altijd over perfectie. Daarom krijgen soms ook ‘imperfecte’ merkjes met het (groene) hart op de juiste plaats hun plekje binnen onze webwinkel. Samenwerkingen met merken moeten al onze klanten enthousiast maken. Daarom blijven we aan de slag gaan met feedback om van deze e-shop een eerlijke online business te maken, die de normen en waarden van diverse klanten reflecteert.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt