Eco, ethische en

duurzame webwinkel

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.54 / 5
Naty

Naty

Wat is Naty?

Meer dan 20 jaar geleden begon Marlene Sandberg met nadenken over Eco luiers en deed dat vrij regelmatig. Ze was moeder van twee jongens, bedrijfsjuriste en had een ontluikend gevoel van milieubewustzijn.

Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers namelijk voornamelijk plastic uit aardoliederivaten.

Company History MarleneMarlene herinnert zich die periode als een tijd van ecologische bewustwording, maar ook van onzekerheid. Onzekerheid over hoe je een verschil zou kunnen maken met twee jonge zonen en een veeleisende carrière. “Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” zegt Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.”

Marlene wist dat er, onderweg naar een milieuvriendelijke luier, uitdagingen zouden zijn. In plaats van die uitdagingen uit de weg te gaan, omhelsde ze die, en zei, “Ik geloof niet in compromissen of snelkoppelingen. Als je wilt dat een Eco-vriendelijke luier succesvol wordt, moet deze minstens zo goed, zo niet beter presteren dan de beste traditionele luier.

Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze een milieuvriendelijke wegwerpluier in de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes.

Naty by Nature Babycare eco luiers is het nummer één groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Dat is te danken aan Marlene’s filosofie. “Ik begon mijn bedrijf met de vastberadenheid om een kwalitatief hoogwaardige luier te maken die vriendelijker voor de natuur en gezonder voor uw kind was. Naty by Nature Babycare en Naty by Nature Womencare zijn dat allemaal.”

De visie van Naty

Bij Naty gaan we uit van een simpele visie.We willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor moeder en kind.

Wat het welzijn van uw baby betreft, hebt u het voor het kiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen milieuvriendelijke, natuurlijke materialen of petrochemische materialen.

Onze aanpak is gebaseerd op een natuurlijk uitgangspunt op basis van het volgende: we proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in onze luiers en zullen daarin altijd verdere verbeteringen nastreven. We willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen, we willen de wereld veranderen en we willen dat u ons daarbij helpt. We weten dat we hoog streven en dat onze concurrentie veelal uit veel grotere bedrijven bestaat. Maar toch geloven we in onze visie, in onze producten en in u.

Merkwaarden

  • Menselijk
  • Warm
  • Groen
  • Scandinavisch
  • Puur
  • Hoge prestaties
Er zijn 56 producten
Er zijn 56 producten
Onze Merken