Eco, ethische en

duurzame webwinkel

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.52 / 5
Litogami

Litogami

Wie zijn we?

Litogami heeft als doel om sociaal verantwoorde ecologische objecten te ontwerpen en fabriceren, met een eenvoudig design aan leuke prijzen.

Het eerste ontwerp heet Casagami.

Ons engagement voor duuzame ontwikkeling

Onze producten worden ontworpen en gefabriceerd in Frankrijk. In Agen, Annonay en in de Parijse regio. Litogami stelt personen met een handicap tewerk voor het verpakken en versturen in de Ateliers du Chateau, in Reuil Malmaison. De objecten worden plat geleverd, om hun impact op CO2 uitstoot te veminderen. Ze werken op zonne-energie (fotovoltaisch) en zijn vervaardigd uit gerecycleerd papier of PEFC (afkomstig uit duurzaam beheerde bossen). De drukkers hebben het “Imprim’vert” label (niet-toxische inkt en verantwoord omgaan met afval). We werken eveens met technologieën “made in France” voor komende edities van het project.

Partners

Naast de oprichter, Marc Lebas, werkt een heel team van specialisten, partners van dit project: Alain is fabrikant en consultant voor de afdeling “Karton”. Chuan is specialist in electronica en verantwoordelijke voor de “solarmodule”. Patrick, die Sedic beheert, is fabrikant van de enveloppes in de regio van Parijs. De teams in de ateliers in Chateau, Rueil Malmaison werken mee aan het plooien, voorbereiden van bestellingen en verzendingen. Brice, directeur van Dracula Technologies in Valentië, helpt bij het ontwikkelen van objecten die gebruik maken van de nieuwste technologieën.

Er zijn geen producten
Onze Merken