Cheeky Wipes

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor wegwerpdoekjes en maandverband? Dan zit je goed bij Cheeky Wipes! Dit Britse merk heeft een ruim assortiment aan herbruikbare babydoekjes, menstruatiebroekjes, maandverband en meer. Apart of in set verkrijgbaar.

Zero waste doekjes voor een natuurlijke zachte verzorging

Babydoekjes, reinigingsdoekjes en watjes. Producten die we tijdens het winkelen vaak in wegwerpvorm terugvinden. Bij Cheeky Wipes willen ze komaf maken met deze oncomfortabele, ineffectieve en verkwistende wegwerpopties. Daarom hebben ze herbruikbare doekjes en watjes gemaakt van natuurlijke materialen. Wasbaar, ecologisch én duurzaam.

Herbruikbaar menstruatieondergoed en maandverband in verschillende maten

Het wasbaar maandverband en de zachte menstruatiebroekjes van Cheeky Wipes geven je de meest optimale bescherming tijdens je maandstonden. Ze zijn comfortabel onopvallend, discreet en een ecologisch alternatief voor maandverband en tampons.

Cheeky Wipes is een merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en praktische producten voor het reinigen van baby's en kinderen. Hun assortiment omvat wasbare doekjes, wasbare luiers en andere aanverwante producten, allemaal gemaakt van hoogwaardige en zachte materialen om de gevoelige huid van baby's te beschermen. Het merk streeft naar innovatie en verbetering van hun producten, met de nadruk op gebruiksgemak en duurzaamheid. Cheeky Wipes biedt een breed scala aan producten die zowel ouders als kinderen ten goede komen, waardoor het merk een populaire keuze is voor gezinnen over de hele wereld.

Cheeky Wipes

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt