Plan Toys

Speelgoed voor jong en oud

Plan Toys is een eco-vriendelijk speelgoedmerk dat zich richt op het maken van duurzaam en veilig speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Het merk werd opgericht in 1981 in Thailand en heeft sindsdien een leidende positie ingenomen in de speelgoedindustrie door zijn innovatieve en milieuvriendelijke benadering van speelgoedontwerp.

Het speelgoed van Plan Toys wordt gemaakt van duurzame materialen zoals natuurlijk rubberhout dat afkomstig is van bomen die geen latex meer produceren en anders zouden worden weggegooid. Het hout wordt verwerkt zonder gebruik van giftige chemicaliën en verven op waterbasis worden gebruikt om de speelgoedstukken kleur te geven. Dit maakt het speelgoed van Plan Toys niet alleen veilig voor kinderen om mee te spelen, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam.

Het assortiment van Plan Toys omvat verschillende soorten speelgoed, zoals blokken, poppenhuizen, treinen, voertuigen, puzzels en muziekinstrumenten. Elk speelgoedstuk is ontworpen om de verbeelding en creativiteit van kinderen te stimuleren en hen te helpen leren en ontwikkelen terwijl ze spelen.

Mooi speelgoed voor ouders die op zoek zijn naar kwaliteit en duurzaamheid

Plan Toys heeft verschillende onderscheidingen en prijzen gewonnen voor zijn milieuvriendelijke benadering van speelgoedontwerp, waaronder de "Best Toy Award" van Parents magazine en de "Spiel Gut" onderscheiding van de Duitse speelgoedvereniging. Het merk heeft ook de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid, zoals gecertificeerd door internationale organisaties zoals ASTM, EN71 en ISO 9001.

Al met al is Plan Toys een uitstekend merk voor ouders die op zoek zijn naar veilig, duurzaam en milieuvriendelijk speelgoed voor hun kinderen. Met zijn innovatieve ontwerpen, hoge kwaliteit en toewijding aan duurzaamheid, heeft Plan Toys een sterke positie ingenomen in de wereld van kinderspeelgoed en zal het waarschijnlijk blijven groeien in populariteit en bereik.

Plan Toys

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt