Khadi

Voor al jouw natuurlijke haarverzorging moet je bij Khadi zijn. Zij hebben een ruim assortiment aan plantaardige producten om jouw haren te kleuren, te wassen en te beschermen. Allemaal samengesteld met Indiase geneeskrachtige planten. Dankzij de Ayurvedische geneeskunde weet Khadi precies wanneer en hoe ze de planten moeten oogsten zodat ze hun maximale potentie kunnen bereiken. Door de zorgvuldige verwerking blijft het potentieel van de planten behouden, van de teelt tot het bottelen.

Ayurvedische wijsheid voor stralend haar en innerlijke balans

Ontdek de ultieme verwennerij voor je haar met de Khadi natuurlijke shampoos en uitgebreide haarverzorgingslijn. Deze producten zijn doordrenkt met eeuwenoude ayurvedische wijsheid en vervaardigd in samenwerking met deskundige artsen. Van revitaliserende shampoos tot voedende oliën en haarkleuren, Khadi biedt een complete reis naar gezonder haar en een gebalanceerde geest. Ervaar de weldaad van plantaardige ingrediënten die diep doordringen, uiterlijke pracht verbeteren en innerlijke harmonie bevorderen.

Natuurlijke kleuring en schoonheid

Ontdek de transformerende kracht van de Khadi haarkleuringen. De formules zijn doordrenkt met plantaardige ingrediënten die het haar van wortel tot punt versterken. Na het aanbrengen voelt het haar heerlijk verzorgd aan en straalt het een gezonde glans uit.

De unieke plantenpigmenten in de Khadi haarkleuren omhullen elke haarstreng als een prachtig kleurglazuur. Laat de kleur langer intrekken voor een diepere, intensere tint. Zelfs grijs haar wordt nieuw leven ingeblazen met een opvallende kleurintensiteit. Ontdek een scala aan kleurwerelden, van betoverend blond en warm bruin tot levendig rood en diepzwart.

Duik de wereld in van Khadi

Khadi neemt je mee op een reis door tijdloze tradities en natuurlijke schoonheid. De passie voor ayurvedische principes wordt weerspiegeld in elk actief ingrediënt dat Khadi kiest. Beleef de essentie van India terwijl je jezelf onderdompelt in de wereld van Khadi Natural Cosmetics.

Er zijn 41 artikelen op voorraad.

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 30,00
Khadi Natuurlijke Cosmetica - Ayurvedische Schoonheid en Verzorging

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt