Aromandise

Franse verwenproducten

Welkom in de wondere wereld van Aromandise! Hun reeks gecertificeerd biologische verwenproducten uit het Zuid-Franse Montpellier met heerlijke geuren en smaken zorgen voor unieke momenten van rust en genot. Wierrook, geurkaarsen, kruiden en zoveel meer. Altijd gezond, ethisch geproduceerd en natuurlijk.  

Aromandise ontwerpt, ontwikkelt en distribueert zijn producten onder de volgende merken: Les Encens du Monde, Hildegarde de Bingen, Fleurs à Croquer, Cristaux d'Huiles Essentielles.

Les encens du Monde

Dit merk is geboren uit de passie van de oprichter voor de cultuur en kunst van het leven in Japan. De creatie van het merk is gebaseerd op een Frans-Japanse alliantie die is ontstaan uit gemeenschappelijke waarden: liefde voor de natuur en een passie voor geuren.

De missie van Les Encens du Monde is het importeren en produceren van kwaliteitswierook uit de vier windstreken en deze rijkdom aan kennis naar Europa te brengen, naar een bevolking die op zoek is naar betekenis en authenticiteit.

Wierook, een uitnodiging om te reizen en persoonlijke ontdekkingen te doen, is een opening naar de wereld van welzijn en sereniteit. Geuren worden namelijk geassimileerd door een deel van onze hersenen dat zich bezighoudt met instinct en emotie, en dat hormonale boodschappen rechtstreeks naar ons lichaam stuurt. De reukzin is dan ook een van de meest invloedrijke zintuigen op onze gezondheid en ons welzijn.

Les Encens du Monde is nu het referentiemerk voor kwaliteitswierook in Frankrijk en Europa

Hildegarde de Bingen

De leer van Hildegarde de Bingen inspireert het merk bij het maken van recepten voor kruidenthee, kruidenmengsels en specerijen, en andere preparaten voor gezondheid en welzijn en dieetgebruik.

Het merk Hildegarde de Bingen wordt gebruikt voor deze categorie producten die door Aromandise op de markt worden gebracht. Hun roeping is het verdedigen, bekendmaken en waarderen van traditionele kennis en producten uit de hele wereld op het gebied van lifestyle en welzijn.
Deze wijsheid is inderdaad opmerkelijk door de diepte, het unieke karakter en de relevantie van haar visie, zelfs in het licht van de wetenschappelijke vooruitgang.

Ze beschouwen Hildegard van Bingen als de leider van een westerse alternatieve geneeskunde in haar spirituele dimensies, levensstijl praktijken, dieet, visie op de wereld en het menselijk lichaam, enz.

Fleurs à croquer

Dit gamma bestaat uit eetbare gedroogde bloemen, te gebruiken als specerij of als smaakmaker, en is het perfecte huwelijk tussen smaak en kleur.

Zij zorgen voor een nieuwe decoratieve en smaakvolle noot, zij het subtiel, voor een meer vernieuwende en poëtische keuken.

Personaliseer uw gerechten, cocktails en desserts volgens eigen wensen. Tal van originele recepten kunnen ontstaan met deze unieke gedroogde bloemen.

Cristaux d'huiles essentieles

Het merk Cristaux d'huiles Essentielles is ontstaan uit de ontdekking van een voedingsprocédé, de extrusie, en de bijzondere eigenschappen van agavepulppoeder (of inuline) onder deze omstandigheden. De essentiële oliën worden dan gepresenteerd in kristallen!
Voor alle duidelijkheid: kristallen van etherische oliën bestaan van nature niet zonder dit proces: we spreken bijvoorbeeld van muntkristallen, maar dat zijn eigenlijk mentholkristallen en geen kristallen van etherische oliën, of nogmaals, etherische olie van rozen kan bevriezen, maar keert na verhitting terug in vloeibare vorm, zodat we niet kunnen spreken van kristallisatie op zich.


Sinds 2010 gebruikt Aromandise het merk Cristaux d'Huiles Essentielles voor alle producten op basis van essentiële oliën die volgens dit procedé zijn gekristalliseerd.

Aromandise

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt