BIBS

Fijne fopspeentjes

BIBS is een Deens merk bekend voor haar unieke fopspeen ontwikkeld met een 100% natuurlijk design. Met meer dan 40 jaar ervaring weet BIBS als geen ander hoe ze stijl en ergonomie moet combineren met oog voor de gezondheid van baby’s en peuters.

De BIBS-fopspeen is wereldwijd erg populair bij ouders en baby’s. Ze is gemaakt van natuurlijk rubber, duurzaam kunststof en is vrij van PVC en ftalaten. Deze hoogwaardige materialen beschermen zowel het milieu als de gezondheid van je baby en beperken het risico op huidirritatie.

Bij BIBS kan je fopspenen krijgen in verschillende maten zodat ze zich beter aanpassen aan de groei van jouw baby. Het ontwerp van de speen doet denken aan de borst van de moeder. Het is van nature geschikt voor alle zuigelingen, of ze nu borstvoeding krijgen of niet. En omdat elk kind uniek is, heeft BIBS de fopspenen ook in een heel assortiment aan trendy kleuren.

Knappe kleurtjes

Ze zijn een visionair bedrijf met een creatieve en vooruitstrevende instelling. Ze stellen hoge eisen aan kwaliteit en originaliteit in alles wat ze doen, met een sterke focus op functionaliteit en veiligheid in een kleurrijk universum.

Kleuren zijn het DNA van BIBS, en ze willen bijdragen aan een kleurrijk begin voor kinderen over de hele wereld. Ze worden gedreven door sterke waarden gebaseerd op ambities, originaliteit, inspirerende en innovatieve ontwerpen op nieuwe esthetische manieren. Deze waarden maken van hen een premium keuze babymerk, en dit wereldwijd. Bovendien streven ze ernaar om toegankelijk te zijn voor iedereen en altijd de beste keuze babyproducten aan te bieden, die altijd voldoen aan de eisen van de markt, en dit aan een betaalbare prijs.

Er zijn 118 artikelen op voorraad.

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 30,00
BIBS

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt