Drinkflessen

Onmisbaar voor onderweg, tijdens het werk of op school : de herbruikbare drinkfles. Het wordt  meer en meer een dagdagelijkse gewoonte. Hoe zit het met jou? Heb je de sprong gewaagd? Het lijkt misschien een kleinigheidje, maar overstappen van plastic flessen naar een (bijna) oneindig herbruikbare oplossing is een grote stap.

Wat is het beste type waterfles?

Het is natuurlijk niet de bedoeling om elke maand een andere fles te kopen, dat zou contraproductief zijn. Daarom raden wij aan je fles te kiezen op basis van je specifieke behoeften en het gebruik dat je ervan zult maken. Is de fles die je zoekt geschikt voor kleine handjes? Ga je het gebruiken voor sport? Drink je overdag veel water of is je consumptie bescheiden? Ben je op zoek naar een filteroplossing of bevalt de smaak van leidingwater u wel? Er zijn geïsoleerde waterflessen als je je drankje koel wilt houden... of warm. Een herbruikbare mug houdt je koffie voor onderweg ook lekker warm.

Welke waterfles voor school?

Sommige merken specialiseren zich ook in aantrekkelijke modelletjes voor kinderen die steeds vaker flessen gebruiken om naar school te gaan. Het is duidelijk dat als het ontwerp en de grootte van de fles aangepast zijn aan de gevoeligheden van de jongste kinderen, zij de fles sneller zullen gebruiken en dus meer water zullen drinken om de hele dag goed gehydrateerd te blijven. Vermijd natuurlijk glazen flessen of flessen die te groot zijn (1 liter is te zwaar voor jonge kinderen) om te voorkomen dat de fles uit hun handjes glipt.

Welk materiaal moet ik kiezen voor mijn waterfles?

Roestvrijstalen flessen worden steeds populairder, maar er zijn ook gerecycleerde of recycleerbare plastic flessen, en glazen flessen (niet aanbevolen voor kinderen en tieners, maar perfect voor thuis). De glazen modellen zijn bijzonder geschikt voor het gebruik van de Binchotan (filterstick), maar Brita biedt - naast hun beroemde kanfilter - ook filtersystemen aan op hun draagbare waterflessen. Deze moeten echter regelmatig worden vervangen.

Zorg goed voor jezelf zonder de planeet te schaden

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt