Pebbly

Eenvoud en elegantie in een duurzame keuken

Pebbly, opgericht in 2015, is een jong Frans merk dat esthetische, functionele en duurzame producten aanbiedt die onmisbaar zijn bij het koken en mensen thuis ontvangen .

Pebbly's producten worden ontworpen in Bordeaux door hun Franse ontwerpers. De producten worden vervaardigd in ateliers in Frankrijk, China en Vietnam. In deze ateliers wordt op mensenmaat gewerkt, met het oog op eerlijke handel.

Pebbly heeft ervoor gekozen zich bij de productie van haar producten vooral te richten op natuurlijke en duurzame materialen en geeft dus de voorkeur aan glas, bamboe, hout, en sinds kort voor haar nieuwe collecties, biologisch katoen met een zero waste doelstelling.

Het team wil vooral eenvoudige, ergonomische en praktische producten creëren die zowel in de keuken als aan tafel kunnen worden gebruikt. Elk voorwerp is ontworpen om een echte zintuiglijke en intuïtieve ervaring mogelijk te maken en  comfort te garanderen bij dagelijks gebruik.
De momenten die we in de keuken doorbrengen en delen, zijn de momenten waar we het meest van genieten. Daarom wil Pebbly er een gezellige en authentieke ervaring van maken.

Pebbly gaat over voorwerpen die je met trots op je werkblad wilt zetten. Hun eenvoudige, moderne ontwerp siert de tafel en past in elk interieur. Kleur is een integraal onderdeel van het DNA van het merk. De producten van Pebbly komen tot leven in kleine, kleurrijke accenten en brengen vrolijkheid in huis.

Ze hebben dus als visie producten te maken in alle respect voor het milieu, en hebben om dit nog extra kracht bij te zetten dan ook besloten om 1% van hun winst te doneren aan goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van onze planeet.

Er zijn 38 artikelen op voorraad.

Pebbly

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt