Flax & Stitch

Omdat er geen planeet B is

Muriel, de bezielster van dit Belgische (yay!) merk heeft Flax en Stitch opgericht in 2007.Uitgaande van een hoofd vol ideëen, waarbij ze op zoek ging naar effectieve Zero Waste oplossingen als mama én succesvolle fotografe. Besloot ze om die oplossingen zelf aan te bieden. Ze wil vooral het gebruik van plastic zakken, aluminiumfolie en andere wegwerpverpakkingen beperken.

Ze zijn een familiebedrijf dat gevestigd is in België, en ze richten zich vooral op zero waste producten: PUL-based herbruikbare diepvrieszakjes, sandwich/snackzakjes en wraps, biologisch katoenen broodzakken, herbruikbare make-up pads en sinds kort ook herbruikbare mondmaskers.

De drijfveer achter dit familiebedrijf is niet winst maken, maar zo veel mogelijk mensen bereiken en ze vooral laten genieten van hun gamma aan herbruikbare producten. Zo helpen ze iedereen hun steentje bij te dragen aan een betere wereld. En vooral de impact op het mileu te verminderen.

Op "Earth Day" 2021 werden ze lid van 1% for the Planet, een organisatie die bedrijven over de hele wereld samenbrengt, van grote bedrijven tot kleine bedrijven zoals Flax & Stitch , die zich allemaal engageren om 1% van hun jaarlijkse verkoopopbrengsten bij te dragen aan een verscheidenheid aan milieuprojecten over de hele wereld.

Leuk weetje: het hondenpootje in hun logo staat niet enkel garant voor hun kwaliteit, maar verwijst naar de familiehond Flax, een Golden Retriever waar het bedrijf naar vernoemd is.

 

Er zijn 22 artikelen op voorraad.

Filters

Producttype

Prijs

€ 0,00 - € 15,00
Flax & Stitch

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt