Bambinex

Belgische wasbare luiers

Toen het merk Bambinex in 2006 werd gestart, bevonden de wasbare luiers zich nog in een ontwikkelingsfase. Slechts een klein deeltje van de ouders waren fan van dit duurzame alternatief, de kennis qua voordelen voor baby én planeet waren dan ook niet zo verspreid als de dag van vandaag;

Gelukkig is daar de dag van vandaag verandering ingekomen, en kiezen steeds meer mama's en papa's voor herbruikbare luiers. Continue verbeteringen aan de producten, nieuwe stoffen, nieuwe kleuren en prints hebben van Bambinex een sterk merk gemaakt met een Europese uitstraling.

De herbruikbare luiers van vandaag zijn niet meer die katoenen doeken van weleer met hun kwalijke reputatie. De methode heeft een enorme vooruitgang geboekt. En daar is Bambinex het levende bewijs van.

Veiligheid gegarandeerd

Alle artikelen binnen het Bambinex gamma dragen het OEKO-TEX label “Standard 100 klasse 1”. Dit label garandeert de afwezigheid van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid, bijvoorbeeld door allergische reacties.

Omdat er wordt gewerkt met grenswaarden in het eindproduct, stelt OEKO-TEX indirect eisen aan het gebruik van milieuschadelijke stoffen, zoals zware metalen, schadelijke kleurstoffen en gewasbeschermingsmiddelen Naleving van de eisen wordt deels door de labs gedaan die aangesloten zijn bij OEKO-TEX en deels worden er bedrijfsaudits gedaan door onafhankelijke controleurs. Op het label staat welk instituut het product heeft getest voor toekenning van het keurmerk.

In het gamma van Bambinex vind je verschillende soorten van wasbare luiers: oefenbroekjes, zwembroekjes, te2luiers,... maar ook accesoires zoals inleggers, boosters, luiertassen,... Stuk voor stuk in een hip en trendy design! Leuk toch!

Er zijn 29 artikelen op voorraad.

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 60,00
Bambinex

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt