Bambaw

Bye Bye plastic!

Met Bambaw zeg je voorgoed vaarwel tegen single-use plastic! Dit fijne eco-merk maakt stijlvolle en afval- en plasticvrije alternatieven voor wegwerpproducten. Ze gaan steeds op zoek naar innovatieve oplossingen die geen, of zo min mogelijk, afval genereren en herbruikbaar zijn. Ook verantwoorde productieprocessen en CO2 neutraliteit staan bij Bambaw centraal. 

In 2015 waren de Belgische tweelingbroers Max en Augustin geschokt door de wereldwijde omvang van plasticvervuiling. Ze vroegen zich af, hoe ze hun leven kunnen leven met zo min mogelijk afval te produceren en daarbij anderen kunnen steunen om hetzelfde te doen. Ze komen tot een eenvoudige conclusie: Alternatieven voor vervuilende producten aan te bieden om de vervuiling aan de bron te bestrijden.

Komaf maken met de allerslechtste uitvinding ooit:  plastic afval

In de natuur bestaat er geen afval. Afval zoals wij dat kennen is een moderne uitvinding van de mens. Afval is een logisch gevolg van de door ons gecreëerde wegwerpmaatschappij, waar consumeren centraal staat. En Bambaw wil net ingaan tegen die consumptiemaatschappij, en vooral focussen op duurzaamheid, ecologie en het behoud van onze planeet.

Ze zijn vastbesloten om de zero-wastebeweging te laten groeien. Door zero-waste swaps gemeengoed te maken en informatie te delen over het verkleinen van jouw ecologische voetafdruk, zetten ze de volgende stappen naar een afvalvrije wereld.

We kunnen een betere toekomst niet in ons eentje creëren. Uiteindelijk is het aan ons allemaal om kleine, maar betekenisvolle veranderingen te maken.

In hun gamma vind je duurzame alternatieven voor in de badkamer (wattenschijfjes, tandenborstels, schermesjes,...), de keuken (rietjes, bamboe schaaltjes, keukenrol,...) en voor onderweg (drinkflessen, bestek,...)

Er zijn 44 artikelen op voorraad.

Bambaw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt