Trixie

Op en top Belgisch!

Trixie is een trendy merk met fijne producten voor de allerkleinsten tot de grootste kinderen. Met hun felle kleuren, speelse prints en zachte materialen willen ze de fantasie van kids ondersteunen. En daarbovenop zijn ze een op en top Belgisch merk!

Trixie richt zich op het ontwerpen van hoogwaardige en stijlvolle producten voor baby's en jonge kinderen. Het merk heeft een breed assortiment aan producten, waaronder slabbetjes, luiertassen, dekens, knuffels en andere accessoires. Trixie is opgericht in 2006 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en innovatief merk.

Trixie is toegewijd aan het bieden van kwaliteitsproducten die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Het merk gebruikt alleen hoogwaardige materialen voor zijn producten, zoals zacht biologisch katoen, stevig polyester en robuuste natuurlijke vezels. Trixie zorgt er ook voor dat zijn producten gemakkelijk te onderhouden en te reinigen zijn, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over het onderhoud van hun aankopen.

Een van de unieke kenmerken van Trixie baby-artikelen is het brede scala aan ontwerpen en prints die beschikbaar zijn. Het merk biedt talloze stijlen en kleuren aan die passen bij elke smaak en elke huisstijl. Van schattige dierenprints tot moderne geometrische patronen, Trixie heeft voor elk wat wils.

Trixie is ook een innovatief merk dat zich blijft ontwikkelen en nieuwe producten blijft lanceren. Het merk heeft een eigen ontwerpteam dat zich richt op het ontwerpen van producten die voldoen aan de behoeften van ouders en hun kinderen. Trixie biedt ook talloze accessoires aan die aansluiten bij hun producten, zoals luiertassen en verzorgingskussens, zodat ouders een complete look voor hun baby's en kinderen kunnen creëren.

In het kort is Trixie een prachtig merk dat hoogwaardige en stijlvolle baby-artikelen biedt. Het merk is toegewijd aan het bieden van kwaliteit en innovatie, en heeft een breed scala aan ontwerpen en prints beschikbaar. Wij bij Sebio zijn superfan, en jij?

Trixie

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt