Sienna & Friends

De nieuwsgierigheid van een baby

Sienna & Friends is een Belgisch bedrijf dat allerlei lekkers maakt for little foodies. Ze bieden een ruim gamma biologische baby- en kindervoeding dat avontuurlijk eetgedrag stimuleert.

Van vegan sauzen, soepjes, smoothies, spreads en snacks tot specerijen voor mini's. Niet zomaar potjes maar kruidige, smaakvolle voedingsmiddelen waarmee ouders in een handomdraai een snelle, lekkere en voedzame maaltijd op tafel toveren. Met hun smakelijke avonturen hoopt Sienna & Friends dat kleine levensgenieters in wording hun hele leven lang gezonde voedingskeuzes blijven maken.

Het avontuur begon toen Sienna (de superschattige dochter van de bezielers van Sienna & Friends) nog maar enkele maanden oud was. Elke dag nam haar mama’s zelfgemaakte eten haar mee op avontuur naar een wonderlijke wereld van nieuwe smaken, kleuren, geuren en texturen. Zo ontstond het idee om babyvoeding aan te bieden dat je kleintjes smaakpapillen stimuleert én gezond is voor je kleine hartendief. 

Dankzij de recepten van de kleine fijnproever bieden ze een assortiment vernieuwende, biologische en superlekkere producten aan.

Gemaakt door ouders voor ouders

De missie van Sienna & Friends is vooral ouders helpen. Zo is er ten eerste het tijdsbesparende aspect. Vervolgens nemen ze jouw twijfels weg over bepaalde ingrediënten dan wel of niet samen gaan en kan je op een gemakkelijke manier nieuwe smaken en aroma's introduceren op het bord van jouw kleine lieveling.

Maar het belangrijkste is dat de producten van Sienna & Friends kinderen zullen leren om voor altijd van gezond voedsel te houden!
Gemaakt door ouders voor ouders. Zo garandeert het merk dat alle Sienna producten:

  •  100% biologisch zijn
  •  Geen toegevoegde suiker of zout hebben
  •  Geen toevoegingen hebben
  •  Op smaak gebracht met kruiden en specerijen*
  •  Ontworpen zijn om de smaakpapillen te prikkelen en een avontuurlijke smaak te ontwikkelen
  •  En...last but not least: ze zijn super lekker! Want de enige manier om je peuter gezond te laten eten, is dat ze lekker vinden wat ze eten!


*Kruiden zijn de perfecte ingrediënten om uw peuters aan nieuwe smaken bloot te stellen en hun smaakpapillen te ontwikkelen. Daarom kookt Sienna nooit zonder kruiden. Specerijen voegen een vleugje avontuur toe aan al haar recepten.

Er zijn 33 artikelen op voorraad.

Sienna & Friends

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt