Frigg

Noorse roots


Frigg is een Deens merk van babyfopspenen met een minimalistisch en eigentijds design. Frigg ontleent haar naam aan de Noorse mythologie: de Godin van het moederschap en de vruchtbaarheid,Frigg, echtgenote van Odin. Frigg tutjes staan symbool voor de geborgenheid en het rustgevende comfort dat elk kind in zijn jonge jaren nodig heeft.

Duurzaamheid, gezondheid en veiligheid

Ontworpen en made in Denemarken, de keuze van de materialen is duurzaam en 100% vrij van schadelijke stoffen. Milieuvriendelijkheid is hun prioriteit, en daarom is het schildje gemaakt van PP (polypropyleen): een materiaal met een lage milieu-impact en vervaardigd zonder afvalproductie.

Het speentje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber: latex, elastisch, bedoeld om troost te bieden. Alleen de beste en meest ecologische latex wordt gebruikt voor de tutjes van Frigg. Omdat de veiligheid van je kindje bij Frigg van hoge prioriteit is, wordt elke fopspeen vacuüm getest voordat hij de productiefaciliteit verlaat!

Doel: het kind troosten

Het Frigg fopspeentje imiteert perfect de moederborst zodat het voor het kind natuurlijk en comfortabel is. Kinderchiropractors en kraamafdelingen in Denemarken bevelen de ronde vorm aan. De buitenwaartse kromming van het schild zorgt voor een maximale luchttoevoer rond de mond om de gevoelige babyhuid te beschermen. Elk detail heeft zijn eigen specifieke doel en er is een ruim aanbod van 60 (!) verschillende kleuren om uit te kiezen. Wij bij Sebio zijn alvast fan van dit fijne Scandinavische merk!

Er zijn 44 artikelen op voorraad.

Frigg

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt