Poppik

Educatief knutselen

Poppik werd in 2016 opgericht door  de 2 françaises Delphine Badreddine en Françoise Baglin. Beiden afkomstig uit de wereld van de kinderuitgeverij, zij hadden het idee om educatieve en pedagogische inhoud op een vernieuwende manier naar voren te brengen: een poster en stickers.

Het oorspronkelijke idee was om mappen met honderden stickers aan te bieden, zodat de activiteit lang zou duren. Het doel was om kinderen thuis bezig te houden met mooie activiteiten die hen kennis laten maken met een grote verscheidenheid aan grafische stijlen. Poppik wil gezinnen samenbrengen om het plezier van samenzijn te cultiveren, om samen te werken, te lachen en te spelen.

Hun huidige concept dat ze zo succesvol heeft gemaakt: grote affiches die kunnen worden aangevuld met tientallen herpositioneerbare stickers. Voor jong en oud, vanaf 5 jaar.

Poppik is een nieuwe creatieve activiteit genaamd "stickerkunst", wat de kunst van het creëren met stickers betekent.

Een Poppik is een poster of kaart met tientallen, honderden of duizenden (!) stickers die op die poster moeten worden geplakt. Door de instructies te volgen, plak je  verschillende stickers op de plaatsen om beetje bij beetje een reusachtig en kleurrijk beeld te reconstrueren. Het proces is heel eenvoudig en het resultaat is verbluffend!

De activiteit op zich is fijn, uren speelplezier gegarandeerd. Bovendien zijn de posters in verschillende educatieve thema's. Eens dat de poster af is kan je nog jaren genieten van het prachtige resultaat je kan het eindresultaat namelijk gebruiken als decoratieve poster! Kortom, Poppik is de max!

Er zijn 32 artikelen op voorraad.

Filters

Producttype

Prijs

€ 0,00 - € 30,00
Poppik

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt