Green Mamma

Pretty Pregnant

Het is soms een hele uitdaging om je mooi en comfortabel te voelen tijdens je zwangerschap. Deze uitdaging kwam de Franse Tiphaine Boyer ook tegen tijdens haar 2 zwangerschappen. Vooral in haar zoektocht naar panty's.

Bij klassieke panty's was het vooral de pasvorm die het liet afweten, er werd geen rekening gehouden met de omvang van haar zwangere buik en het strakke materiaal was enorm oncomfortabel. In het gamma zwangerschapspanty's werd het comfort aan de buik wel ingecalculeerd maar geen enkel bestaand merk dacht aan ecologie. Vanuit deze vaststelling ging Tiphaine zelf aan de slag en zo werd Green Mamma geboren, een Frans merk dat zwangerschapspanty's aanbiedt die lief zijn voor je lijf maar ook lief voor de natuur! De Franse onderneemster was in verwachting van haar tweede kindje toen ze de panty heeft ontworpen, zo kon ze 100% garant staan voor de kwaliteit en het draagcomfort.

9 Maanden comfort

De buikgordel van Green mamma bedekt de buik zijdelings en aan de onderzijde voor optimaal comfort. Het past zich aan de evolutie van de zwangere  buik tijdens de zwangerschap aan. Een aanstaande mama kan dus van de eerste tot de laatste maand van de zwangerschap en zelfs na de komst van de kleine lieveling dezelfde pantymaat aanhouden! De zwangerschapspanty is dus een eenmalige investering die de ganse zwangerschap dienst kan doen, fijn voor  het milieu maar ook heel fijn voor jouw portemonee.

Franse Finesse

De keuze voor productie van Green Mamma viel op Frankrijk, wat niet altijd een evidente keuze is. Maar wel van essentieel belang voor het ecofriendly merk.Die keuze werd enerzijds gemaakt om rekening te houden met de arbeidsomstandigheden van de naaisters. En anderzijds om de consument duidelijk te laten zien dat Green Mamma ecologie hoog in het vaandel draagt, door de productie lokaal te houden kan de impact op de planeet tot een minimum beperkt worden; kiezen voor made in France is onze planeet beschermen!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt