Bioflore

Natuurlijke en biologische cosmeticaproducten, made in Belgium

Bioflore is een Belgisch merk van biologische en natuurlijke cosmetica, aromatherapie, fytotherapie en natuurlijke verzorgingsproducten. Het merk werd in 1993 opgericht door Michel Faucon, een aromatherapeut en natuurgeneeskundige, en biedt een breed scala aan producten die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Het assortiment van Bioflore omvat bijvoorbeeld essentiële oliën, hydrolaten, plantaardige oliën en boters, natuurlijke cosmetica, zoals gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, en natuurlijke remedies voor verschillende gezondheidsproblemen

Al deze producten zijn gemaakt van biologische ingrediënten en zijn vrij van synthetische geurstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen.

Het bedrijf heeft ook een reeks aromatherapieproducten, waaronder diffusers, inhalers, sprays en geursteentjes. Deze producten zijn ontworpen om de voordelen van aromatherapie te bieden, waaronder ontspanning, stressvermindering en verbetering van de stemming.

Bioflore is trots op haar ethische en duurzame werkwijze. Het bedrijf gebruikt bijvoorbeeld alleen gerecycleerde of biologisch afbreekbare materialen voor hun verpakkingen. Daarnaast zijn al hun producten vrij van dierlijke ingrediënten en zijn ze niet op dieren getest.

In de loop der jaren heeft Bioflore een loyale klantenkring opgebouwd, die waardering heeft voor de hoge kwaliteit van de producten en de milieuvriendelijke werkwijze van het bedrijf. Het bedrijf blijft streven naar verbetering en innovatie op het gebied van natuurlijke en biologische cosmetica en aromatherapieproducten.

Er zijn 16 artikelen op voorraad.

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 30,00

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt